VIDEO | Un fotbalist cu 2 titluri la Dinamo, consideră de bun augur venirea lui Bonetti: “E un tip care ştie fotbal”

Situația dezamăgitoare de la Dinamo, este foarte des comentată de către foștii dinamoviști.

Fundașul stânga Cristi Pulhac, 34 de ani, invitat în emisiunea ProSport Live. Acesta a comentat posibilitatea ca Dario Bonetti (58 de ani) să preia frâiele echipei Dinamo. Italianul este unul dintre preferaţii fanilor din ”Ştefan cel Mare”, acesta antrenând echipa în 2009, an în care ”câinii” au reuşit să treacă de Slovan Liberec şi să intre în grupele Europa League, după 3-0 la ”masa verde” la Bucureşti, dar şi în 2012, când Dinamo a cucerit Cupa şi Supercupa României.

Pulhac, fostul jucător al echipei noastre, i-a făcut ”portretul” lui Bonetti la ProSport Live şi speră ca acesta să revină în ”Ştefan cel Mare”. În plus, fostul campion al României îl compară pe acesta cu Walter Zenga: ”Eu am încredere că au făcut un pas destul de gândit cu aducerea lui Prunea. E un tip care ştie fotbal, dar a venit şi el într-un moment destul de greu. Din ce am citit, am înţeles că ar veni Dario Bonetti. Îl prefer pe el, e o mişcare gândită, am lucrat cu el în două mandate.

E un ”mini-Zenga”. Nu are rezultatele pe care le are el, am lucrat şi cu Walter. E un psiholog foarte bun, face atmosferă bună la echipă, rezistă presiunii. Eu zic că o mişcare gândită, sper să accepte. Sper să fie adevărată chestia asta, cu aducerea lui. E un antrenor care se bazează foarte mult pe cei care se antrenează. Cred că domnul Badea l-a adus”, a spus Pulhac, la ProSport Live.

Cristi Pulhac (34 de ani), fostul campion al României cu Dinamo, nu s-a lăsat până nu și-a “înțepat” rivala. Dinamovistul spune că FCSB nu are şanse pentru o calificare în grupele Europa Leagă

Acesta, afirmând că echipa “roș-albastră”, va ocupa un loc de play-off la finalul sezonului regular.

“Să odihneşti un jucători la 21 de ani… Atunci trebuie să ai cele mai multe meciuri în picioare. Eu nu cred că Mlada e echipă slabă. Cert e că au făcut antijoc. Ei sacrifică Liga 1, dar nu sacrifică nimic. Îmi doresc ca orice echipă să meagă în Europa. Dacă pierd la Mlada, nu mai au nicio şansă în campionat. Nici nu poţi să vinzi jucător şi e posibil să avem un derby frumos în play-out”, a mai spus Pulhac, la ProSport Live.

  • 2 titluri, 2 Cupe și 2 Supercupe ale României a câștigat Pulhac în tricoul lui Dinamo.

Lasă un răspuns