Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu Dinamo! Ce antrenor are şanse mari să vină în locul lui

Dinamo a ajuns la o un acord cu antrenorul Eugen Neagoe pentru încetarea în condiţii amiabile a contractului dintre cele două părţi.

Anunțul oficial, fiind făcut pe site-ul oficial al clubului nostru.

“FC Dinamo București și antrenorul principal Eugen Neagoe au convenit în această seară încheierea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro.
Numit la începutul lunii iunie la conducerea tehnică a echipei noastre, Eugen Neagoe s-a prăbușit pe banca dinamoviștilor în minutul 24 al meciului cu Universitatea Craiova, 0-2 pe Arena Națională în etapa a doua a acestei ediții de campionat, având nevoie de intervenția urgentă a medicilor.
Inima lui Eugen Neagoe a fost un pas să nu mai bată pentru fotbal, pentru Dinamo.

Eugen Neagoe și-a dorit foarte mult să formeze o echipă competititivă în Ștefan cel Mare, o echipă de play-off, de cupele europene la un club crescut din 1948 cu performanța transmisă din generații în generații.
Din păcate pentru toată suflarea dinamovistă, nu a reușit să-și îndeplinească visul din cauza problemelor medicale.
Inima lui Eugen Neagoe are nevoie de liniște în aceste momente, de încurajările tuturor dinamoviștilor.
Pentru că viața este mai importantă decât fotbalul indiferent dacă suntem suporteri, jucători, antrenori sau conducători.

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviștilor.
Multă sănătate, Eugen Neagoe!”, se arată în comunicatul oficial.

După despărțirea de Eugen Neagoe, oficialii dinamoviști, se gândesc la numirea lui Duşan Uhrin Jr. Din informaţiile Digi Sport, aproape sigur noul antrenor al lui Dinamo va fi Duşan Uhrin Jr. Acesta va sosi la Bucureşti în această seară şi va conduce antrenamentul de marţi al echipei noastre.

Lasă un răspuns