Antonio Conceicao refuză oferta lui Dinamo: “Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate”

Dinamo a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Eugen Neagoe. Florin Prunea, afirma pentru fanatik.ro, că și-l dorește pe tehnicianul Antonio Conceicao.

“Ne vom mișca foarte repede și vom lua o decizie. Nu până la etapa următoare, ci azi-mâine. Deci în două zile, Dinamo va avea antrenor nou. Îl aștept pe Dario Bonetti, care este prima noastră variantă și sper să ajungem la un acord. Dacă nu va fi să fie, există și varianta Toni Conceicao, pe care o am în vedere”, a declarat Florin Prunea pentru sursa mai sus citată.

Cu toate acestea, tratativele dintre șefii lui Dinamo și Dario Bonetti au picat luni seară.

Președintele clubului nostru, nu reuşește să numească un antrenor. Conceicao s-a aflat în discuţii cu Dinamo, dar în cele din urmă a refuzat oferta făcută de Prunea.

El a comentat totuşi pentru un trust de presă situaţia dificilă pe care o traversează atât Dinamo, cât și FCSB.

“E trist pentru fotbalul românesc, să ştiţi [că Dinamo și FCSB sunt în situații dificile]. Fotbalul din România are nevoie de echipe puternice şi de un campionat foarte competitiv.

Nu sunt nici trist, nici dezamăgit. Îmi place foarte mult fotbalul românesc şi atât Dinamo, cât şi FCSB sunt echipe cu multă tradiţie în spate, atât în România, cât şi în fotbalul european. Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate. Şi chiar de autoritate.

Este posibil ca Dinamo și FCSB să se mai implice în lupta la titlul sezonul acesta, dar în acest moment este foarte greu. Niciuna dintre echipe nu lasă impresia că ar putea intra în această cursă”, a fost declarația lui Conceicao.

  • Dinamo cel mai probabil va anunța oficial în scurt timp, numirea pe banca tehnică, a lui Dusan Uhrin Jr.

Lasă un răspuns