Mircea Rednic revine pe banca tehnică. Ce echipă este interesată de serviciile sale

După un conflict cu Ionuț Negoiță,
Mircea Rednic poate reveni în Belgia, acolo unde este apreciat şi unde a lăsat o impresie bună la Standard Liege, Gent şi Mouscron.

“Puriul” a rămas liber de contract la finalul sezonului 2018-2019, deşi îşi plănuise următorul sezon cu Dinamo. Chiar dacă nu a calificat echipa în play-off, Rednic îşi construise lotul pentru a intra în primele şase echipe ale României în actualul sezon.

Doar că cel care are frâiele echipei de fotbal, a decis demiterea lui și aducerea lui Eugen Neagoe. Acesta în urma unui stop cardiac, a părăsit “corabia”, iar afacerea lui Negoiţă, a rămas fără un conducător.

Conform Hln.be, Rednic a asistat la partida din Belgia dintre Charleroi şi Antwerp la invitaţia unor prieteni, cărora le-a transmis că este pregătit pentru a patra aventură în Belgia.

Antrenorul român nu a indicat nicio echipă, dar este pregătit să ia în calcul orice variantă.

  • 2 titluri în România a cucerit Rednic, cu Rapid, în 2003, şi cu Dinamo, în 2007. Antrenorul a mai câştigat o Cupă a României cu Rapid, în 2002, două Supercupe cu Rapid, în 2002 şi 2003, dar şi o Cupă a Azerbaijanului, în 2011, cu Xazar Lankaran.

Lasă un răspuns