Dinamo are un nou antrenor. Anunțul făcut de un oficial al clubului „Nu a semnat încă, dar ne-am înţeles!”

Dinamo a ajuns la o un acord cu antrenorul Eugen Neagoe pentru încetarea în condiţii amiabile a contractului dintre cele două părţi. Anunțul oficial, fiind făcut pe site-ul oficial al clubului nostru.

Preşedintele Florin Prunea a anunţat, marţi dimineaţă, că noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti va fi Dusan Uhrin Jr. (51 de ani). Deşi mutarea nu a fost oficializată, Prunea spune că s-a înţeles cu tehnicianul ceh.

Fostul portar, afirmă că noul antrenor îi va păstra în staff-ul său pe antrenorii secunzi Sebastian Moga şi Iulian Mihăescu.

„Uhrin nu a semnat încă, dar ne-am înţeles. Ne-am orientat în ultimele zile. Am negociat cu mai mulţi antrenori în antrenori, iar soluţia cea mai bună este Dusan. Pare că am întârziat cam mult. Eugen este cel care şi-a format lotul şi speram că se va întoarce cât mai repede la echipa.

El va mai face nişte investigaţii, am vorbit cu el, el a fost primul care a recunoscut că nu mai poate continua aşa. Sebi (n. red. – Sebastian Moga) cu Iulică (n. red. – Iulian Mihăescu) vor rămâne. Dusan a spus că e mulţumit de români, că a lucrat cu români şi vrea să păstreze staff-ul lui Eugen”, a declarat Florin Prunea, marţi dimineaţă, la DigiSport.

  • Duşan Uhrin Jr. nu a mai antrenat din 2018. Ultima oară a pregătit-o pe Mlada Boleslav. De-a lungul carierei, Uhrin a mai antrenat Poli Timişoara (2007/2008 şi 2010/2011), respectiv CFR Cluj (2009).