Dănuț Lupu contestă deciziile luate de oficialii lui Dinamo: “Lotul lui Dinamo este mult mai slab ca cel al lui Rednic”

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, n-are deloc milă pentru președintele lui Dinamo, Florin Prunea. Mai mult, acesta nu înțelege aducerea cehului și spune că el ar fi militat pentru numirea ca tehnician a lui Gheorghe Mulțescu.

“N-avem antrenori români? Îi transmit lui Florin aşa: au trecut cinci etape cu un antrenor pentru care a băgat mâna în foc că nu o să plece niciodată. Eu vorbesc despre ce a declarat Prunea. Îi doresc multă sănătate lui Neagoe şi tot ce îşi doreşte el. Dacă el nu mai poate continua, înseamnă că nu comunica cu Prunea! Atâta timp cât tu, Prunea, apari şi spui că el va continua la Dinamo, înseamnă că nu comunica cu el.

Atâta timp cât Florin a decis să-l aducă… eu l-aş întreba pe Florin ce a făcut el (n.r Duşan Uhrin Jr) în România? Eu, personal, îl voiam pe Mulţuescu. Dacă stăm puţin şi ne gândim, e singurul antrenor care, cât de cât, a promovat tineri când a fost ultima oară la echipă. Eu mergeam pe mâna lui Mulţescu. Am văzut că pe Florin l-a deranjat că Grozavu a avut impresar.

Dar jucătorii care au venit până acum la echipă nu au impresari? Lotul lui Dinamo este mult mai slab ca cel al lui Rednic, din sezonul trecut. Eu am fost de acord cu Prunea, până la un moment dat. Dar, când tu aduci jucători mai slabi ca cei ai lui Rednic….

De unde să mai aduci jucători acum? Dacă aduci jucători de 2.000, de 2.000 joacă! Nu vor retrograda, însă vor termina tot pe acolo, locul 9. Nu interesează pe nimeni!”, a spus Dănuţ Lupu, la Digi Sport.

Lupu a vorbit și despre directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu: “Ce se întâmplă acolo…. Iată că lui Bălănescu i s-a întors roata! A găsit unul mai al dracu ca el.

De ce spun asta? Păi, David, Rednic, eu, de ce am plecat de la Dinamo? Nu se laudă el că ne-a dat pe toți afară? Iată că s-a întors roata!”

  • Duşan Uhrin Jr a fost numit oficial marţi la Dinamo. Din cauza problemelor de sănătate, Eugen Neagoe nu mai poate continua pe banca lui Dinamo.

Lasă un răspuns