Dusan Uhrin, prima conferință ca antrenor la Dinamo: „Am ales Dinamo pentru că a fost o ofertă corectă”

Dusan Uhrin jr. este noul antrenor al lui Dinamo. Antrenorul ceh a parafat un contract pe un an cu gruparea din Ștefan cel Mare, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Tehnicianul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună, plus bonusuri, la echipa noastră.

Alături de managerul general Florin Prunea, noul antrenor principal a participat astăzi, în cantonamentul de la Săftica, la prima conferință de presă ca tehnician al dinamoviștilor. Principalul, a vorbit despre partida pe care Dinamo o va disputa cu Chindia Târgoviște, în etapa șasea a Ligii 1.

„Munca la o echipă de fotbal nu este o muncă a unui singur om, ci a unui întreg staf. Am doar câteva zile la dispoziţie pentru recuperarea echipei, jucătorii sunt pregătiţi să facă orice pentru a câştiga mâine. Ştim că va fi dificil, nu suntem într-o situaţie prea bună. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se pregătească mai bine, să arate că pot da mai mult. Totul trebuie să se schimbe, şi mentalitatea, să luptăm mai mult decât până acum. Nu vrem să schimbăm toată echipa. Voi încerca să găsesc cel mai bun 11.

Am ales Dinamo pentru că a fost o ofertă corectă, totul s-a întâmplat foarte repede. Dinamo este un nume mare în România şi în lume şi sunt mândru că am acest contract. Jucătorii muncesc normal.

Dacă ar reveni jucătorii accidentaţi ar fi perfect, acum nu e corect să vorbim despre aducerea altor jucători când avem unii accidentaţi”, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.