Dănuţ Lupu continuă criticile la adresa lui Prunea: “A spus că el își asumă transferuile”

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat situația neagră pe care o traversează echipa noastră. Acesta a criticat şi fanii dinamovişti, care au atacat autocarul echipei, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte.

“Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii. Dar să ne gândim cum s-a ajuns aici. Totul se întâmplă pentru că li s-a permis să facă asta. Înainte nu făceau asta. Prin 1997 au început să facă așa. Li s-au dat bani să-i înjure pe unii și să-i aplaude pe alții. Să ne uităm cine sunt liderii de galerie și ce erau înainte să ajungă. Nu aveau nici pantofi în picioare înainte.

Unde e galeria lui Dinamo care făcea coregrafii spectaculoase când juca cu Steaua? De unde aveau bani pentru coregrafii? Alea costă foarte mulți bani”, a spus Lupu pentru ProX.

Apoi, fostul jucător al „câinilor” a criticat fără rețineri managementul de la echipa unde, până în urmă cu doi ani, a ocupat funcția de scouter: “Prunea a venit când a venit și a spus că el își asumă transferuile. Scuze, Florin, dar nu poate să te bată Chindia! Și te-a și dominat. E rușinos! Lui Dinamo nu-i trebuia un antrenor, ci un pedagog. Jucătorii sunt demoralizați. Ce să vorbească Duşan cu jucătorii? Ce poate vorbi în engleză? Câți știu engleză? Sebastian Moga a vorbit și până acum. Ce să le zică?

Când era Andone, eram 5 oameni la scouting. Făceam referat pentru fiecare jucător. Vreau să văd și eu cine a făcut referate pentru jucătorii aduși? Cine e responsabil pentru ei? Și noi aduceam jucători liberi, dar ăia jucau fotbal. Ăștia fac doar figurație”, a afirmat Lupu.

  • După şase etape, Dinamo se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa preluată recent de Duşan Uhrin Jr. are doar o victorie în campionat, 4-2 cu Academica Clinceni.

Lasă un răspuns