Transferul lui Mihai Neicuţescu în Polonia, a căzut! 

Mihai Neicuțescu, fotbalist al lui Dinamo, împrumutat la Chindia Târgoviște, a fost răscumpărat de câini, în baza unor înțelegeri contractuale, la scurt timp după revenirea în Ștefan cel Mare, atacantul în vârstă de 20 de ani, a avut o ofertă din Polonia.

Lsk Lodz, formația nou-promovată în prima ligă din Polonia, a făcut o ofertă de 120.000 de euro pentru Neicuțescu. Însă această mutare nu se va oficializa.

Ionuț Negoiță, dornic să vândă tot ce se putea, acceptase oferta polonezilor pentru suma de transfer, una considerată de toată lumea din club drept derizorie. În cele din urmă, Florin Prunea, președintele „câinilor”, a sistat negocierile și s-a opus. Acestea considerând că suma oferită este una derizorie.

Jucătorul de 20 de ani este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din acest debut Liga 1, reuşind să marcheze cel mai frumos gol al primei etape în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, iar apoi să recidiveze contra campioanei CFR Cluj, ambele în tricoul târgoviştenilor. Cu două goluri la activ, “câinii” s-au decis să activeze clauza de terminare a împrumutului acestuia la Chindia, pentru a-i da o şansă în primul 11 al roş-albilor.

  • 100.000 de euro oferiseră iniţial polonezii. Negoiţă “reuşise” să ducă suma la 120.000
  • 20 de ani are Mihai Neicuţescu
  • 2 cluburi a bifat până acum în carieră: Chindia şi Dinamo

Lasă un răspuns