VIDEO | Florin Matache: „La Dinamo, din păcate, e jenant ce se întâmplă”

Florin Matache, „eroul de la Liberec”, fostul portar al echipei noastre, a vorbit astăzi în cadrul emisiunii ProSport Live despre situația halucinantă de la Dinamo.

Aceasta, afirmă că în spatele acestei perioade se ascund mai multe greşeli făcute în timp, iar pricipalii vinovaţi sunt cei care finanţează clubul, dar și că în perioada petrecută în Ștefan cel Mare, clasarea pe locul 3, era o tragedie. Matache spune că aceaste clasare era un motiv de ceartă, între jucători şi suporteri.

”La Dinamo, din păcate, e jenant ce se întâmplă. S-au făcut nişte greşeli acolo şi s-a ajuns într-un punct dificil. Nici fanii nu mai acceptă, dar nu ştiu dacă e o soluţie să aibă acele momente de furie. Am fost şi eu în perioade grele la Dinamo. Am prins câteva. Eram pe locul 3 şi ei ne criticau. Cel mai greu a ieşit Bărcăuan, căruia i-au vopsit maşina.

A fost după un meci cu FC Naţional, am pierdut, şi nu puteam să ieşim din vestiar. Dinamo are momente foarte grele, dar trebuie să mergi la meciuri dacă eşti suporter adevărat, să încurajezi echipa”, a declarat Florin Matache la ProSport Live.

  • Pentru Dinamo urmează duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt, duminică, de la ora 21:00. Urmată de o deplasare pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.