VIDEO | Dănuț Lupu continuă războiul cu finanțatorul lui Dinamo: „Negoiță nu mai este patron și oricum nu poate vinde Dinamo”

Dănuţ Lupu (52 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui României, a vorbit despre situația dezastruoasă, de la clubul nostru.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, dorește ca fosta sa echipă să practice un joc bun și totodată să le ofere suporterilor dinamoviști, încrederea că Dinamo nu va ajunge să joace la matineu.

„Campionatul a început cu niște rezultate surprinzătoare. Îmi doresc ca la Dinamo să existe stabilitate și ușor, ușor să crească și să practice un joc pe care să nu le mai dea suporterilor emoții că vor retrograda.

Dinamo se poate redresa în șase luni, dar să și vrea cineva. Negoiță nu mai este patron și oricum nu poate vinde Dinamo, nu poți vinde ceva care nu este al tău. Aici este o problemă, cum să apari la televizor și să spui că vinzi ceva care nu este al tău?

Eu am avut o discuție personală cu el și i-am spus: „De ce nu ieși la televiziune și să spui că nu mai nimic la Dinamo, nu mai pot, nu mai am nici o treabă. Așa scăpa de înjurăturile oamenilor!” Dar am impresia că lui îi place asta.

Florin Prunea sper să își revină! A băgat mâna în foc că își asumă transferurile. Dacă și-a asumat, atunci trebuie să și răspundă”, a spus Dănuț Lupu la emisiunea ProSport Live.