Strategia lui Negoiță, criticată din toate părțile: „Acest dezastru e construit în timp”

Fost jucător și antrenor la Dinamo, care a făcut performanțe memorabile în tricoul alb-roșu. ion Marin trage un semnal de alarmă! Aceasta nu înțelege de ce oficialii lui Dinamo nu l-au ținut aproape pe Cornel Dinu.

„Acest dezastru e construit în timp. S-a mers din greșeală în greșeală. E un lot foarte slab, degeaba discutăm de antrenor. E o mare deziluzie faptul că acești jucători care au ajuns la Dinamo n-au nici măcar ambiție, n-au o atitudine pozitivă. Nu se vede nimic la Dinamo, de aici trebuie plecat. Sper că jucătorii vor avea o altă exprimare în perioada următoare. Ei nu știu ce să facă în teren, nici măcar nu vor să joace!

În anii ’80, Dinamo avea cel puțin 5 jucători crescuți în propria pepinieră. Eram crescuți în spiritul echipei, nu cred că mai există așa ceva. Conta atitudinea pe care o aveam, conta că, indiferent cine intra în teren, eram o familie. Intram să jucăm până la sacrificiu pentru acest club care ne-a crescut ca oameni, nu doar ca sportivi.

Nu știu dacă Dusan Uhrin poate redresa ceva. E benefică venirea lui, dar aș vrea să spun că există și antrenori români care puteau veni. La Dinamo este o presiune incredibilă acum, e o situație foarte dificilă, căreia îi e greu să-i faci față. E normal ca Dinu să fie supărat. A fost îndepărtat de acolo, iar el putea da o anumită direcție clubului, putea stabili o anumită strategie”, a declarat Ion Marin, la Pro X.