VIDEO | Un fost jucător al lui Dinamo îl pune la colț pe Ionuț Negoiță: “N-are nicio treabă!”

Dinamo traversează o perioadă dificilă, iar schimbările dese de jucători și de antrenori, au dus echipa noastră pe un loc umilitor, pentru suflarea dinamovistă.

Crescut în Ștefan cel Mare, Ciprian Marica (33 de ani), trage un semnal de alarmă. Fostul jucător, care s-au retras din fotbal în tricoul lui FCSB, nu vede o cale de ieşire pentru clubul nostru. Fostul atacant consideră că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo.

”Cred, iertaţi-mă că o spun, este principalul vinovat la tot ce se întâmplă la Dinamo. A venit cu o politică de ‘New Dinamo’ în care eu n-am crezut şi am fost aspru criticat, că nu sunt dinamovist, că nu ştiu ce… Din păcate, s-a dovedit că am avut dreptate. După care iar a schimbat filosofia. Se vede că omul nu se pricepe la fotbal.

N-are nicio treabă. Pe de altă parte, e greu când nu te pricepi la un business… Cu toate că în România sportul şi fotbalul nu sunt un business. Nu ştiu câţi oameni fac bani din fotbal, poate doar dacă joci în Champions League, Europa League. În rest, nimeni nu face bani din fotbal. E foarte greu să laşi decizia 100% şi fără să te implici. Domnul Negoiţă s-a implicat în ceva şi habar nu avea cu ce se mănâncă lucrul ăsta”, a declarat Marica, la ProSport Live.

Lasă un răspuns