Dusan Uhrin, spune lucrurilor pe față: „A fost închis, a ieșit și nimic nu s-a schimbat!”

Dusan Uhrin Jr. (51 de ani), antrenor al lui Dinamo, nu a demonstrat la Dinamo și cu toate acestea, a vorbit despre meciului dintre CFR Cluj și Slavia Praga, din play-off-ul Champions League.

Antrenorul lui Dinamo a dat un interviu pentru presa din Cehia în care a vorbit despre situația fotbalului românesc, despre meciului CFR-ului, dar și despre Gigi Becali.

Antrenorul ceh, l-a ironizat pe finanțatorul (din Pipera), și este de părere că echipa care trebuia să meargă în play-off este Mlada Boleslav.

„Se spune că el face echipa și schimbările, dar mereu a făcut asta, nu doar acum. Între timp, a fost închis, a ieșit, nimic nu s-a schimbat. Ultima dată a venit la FCSB antrenorul Conceicao și la negocieri a avut o singură condiție: dacă patronul se bagă la echipă, pleacă imediat. Ce credeți că s-a întâmplat? Întâlnirea a durat 3 minute.

M-am uitat să văd ce spun românii despre Mlada Boleslav în meciul cu FCSB și toți spuneau că este o echipă foarte slabă. Nu este o carte de vizită prea bună pentru țara noastră. Dar am văzut FCSB, care a fost clar mai slabă. Dacă Mlada Boleslav n-ar fi fost atât de defensivă, ar fi trecut mai departe”, a spus Uhrin, pentru publicația Lidovski.

  • Cehul a devenit principalul favorit să preia Dinamo, după ce variantele Leo Grozavu şi Dario Bonetti au căzut. Alb-roşiii au rămas fără antrenor principal de al al doilea meci de campionat, cel cu Universitatea Craiova, când lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău şi a fost internat în spital pentru probleme cardiace.

Lasă un răspuns