Ofertă surprinzătoare pentru Mircea Lucescu! Ce echipă este la un pas să semneze cu fostul dinamovist

Dorit cu insistență la FCSB, fostul mare jucător, dar și antrenor al lui Dinamo, “Il Luce” a primit o ofertă neașteptată.

Mircea Lucescu, se pare că ar putea deveni tehnicianul celor de la Dinamo Moscova, potrivit presei din Rusia. Conform jurnaliștilor ruși, fosta echipă a lui Dan Petrescu are un început modest de sezon și i-ar fi făcut lui Mircea Lucescu o ofertă. Cel mai titrat antrenor român din istorie ar fi cerut câteva zile de gândire, pentru a lua o decizie.

Dinamo Moscova are doar 5 puncte acumulate după primele șase etape din Rusia și vrea să renunțe la antrenorul Dmitry Koklhov, care pregătește echipa de doi ani.

Mircea Lucescu a fost prezent în vestiarul rivalei noastre la meciul tur cu Mlada Boleslav, echipă pe care FCSB a eliminat-o în turul trei preliminar al Europa League. Evenimentul care l-a implicat pe fostul dinamovist a stârnit foarte multe reacții și s-a vorbit despre o posibilă preluare a băncii tehnice a echipei lui Gigi Becali. Mai mult, s-a crezut că “Il Luce” ar putea ocupa o funcție de conducere, sau chiar că ar dori să investească la echipa antrenată de Vergil Andronache.

  • Amintim ca Lucescu este liber de contract din primavara, dupa ce a fost dat afara de la nationala Turciei.

Lasă un răspuns