CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Linas Klimavicius: „Suntem pregătiţi!”

Fundașul central Linas Klimavicius, internațional al primei reprezentative a Lituaniei, a vorbit înaintea meciului cu Sepsi și pare că echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. este motivată. „Câinii” dorind să câștige toate punctele puse în joc.

„Se poate spune că am prins gustul golului, dar cel mai important lucru este ca echipa să câştige, nu cine marchează. Atmosfera este bună, privim cu încredere următorul meci. Suntem pregătiţi, Fabbrini şi Nistor sunt jucători foarte buni, pentru noi este foarte important că pot juca”, a spus Klimavicius la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Jucătorul lui Dinamo, care a fost convocat la echipa națională a Lituaniei pentru partidele cu Ucraina și Portugalia, din preliminariile CE 2020: „Sper că lui Cristiano Ronaldo nu îi va fi teamă de gazonul nostru artificial.

Bineînţeles că e o zi mare pentru lituanieni. Sper ca el să vină pentru că toată lumea aşteaptă acest meci”, a mai spus fundașul central al roș-albilor.

  • 6 meciuri a jucat Klimavicius pentru Dinamo în această ediție de campionat. A marcat un gol, etapa trecută, în partida cu Hermannstadt, scor 3-0 pentru echipa antrenată de Dusan Uhrin.
  • 30 de ani a împlinit Klimavicius pe 10 aprilie. Sezonul trecut a adunat 17 partide și un gol pentru Dinamo în Liga 1.

Lasă un răspuns