VIDEO | Dinamo strânge puncte

După o perioadă dureroasă, Dinamo arată, în sfârșit, ca o echipă cu pretenții, nu precum una care luptă pentru evitarea retrogradării.

Echipa noastră s-a impus pe terenul lui Sepsi şi i-a provocat lui Csaba Laszlo prima înfrângere din actualul sezon. Daniel Popa a marcat singurul gol al meciului.

La Sfântu Gheorghe, cu Nistor și Fabbrini la jumătatea terenului, roș-albii au fost în permanență periculoși, capabilă să dezvolte atacuri periculoase.

Cel mai aproape de gol în prima parte a meciului a fost Mihai Neicuțescu, în minutul 24. Puștiul revenit de la Chindia a interceptat o minge după o respingere greșită, dar a șutat în bară cu poarta goală!

S-a jucat într-un ritm alert în permanență, ocaziile curgând de la o poartă la alta. Dinamo a fost din nou aproape de gol, prin Montini, în minutul 37, iar ultima șansă a reprizei i-a aparținut lui Sepsi: Safranko a ratat inexplicabil din câțiva metri, la capătul unei faze în care a fost uitat în careu de fundașii lui Dinamo.

În minutul 83, Nistor a reușit o pasă de senzație pentru Daniel Popa, iar vârful care înscrisese de trei ori contra Clinceniului a înscris cu o execuție superbă: șut cu stângul, din prima, de la 17 metri.

  • Prin acest succes, Dinamo urcă pe locul 9 în clasament, cu două locuri mai sus decât FCSB. Etapa viitoare, misiunea lui Uhrin se îngreunează şi mai mult.