HANDBAL | Dinamo se întoarce cu un punct din Elveţia, după o remiză spectaculoasă la debutul în noua ediţie a Ligii Campionilor

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a remizat joi, în deplasare, cu formaţia elveţiană Kadetten Schaffhausen, scor 28-28 (14-15), în primul meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Dinamo a obţinut remiza evoluând ultimele secunde cu un om mai puţin, după ce tunisianului Kamel Alouini, a primit un cartonaș roșu. Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kuduz 6 goluri şi Bannour 5.

„Dulăii” au început mai slab meciul, dar şi-au revenit în a doua jumătate a primei reprize, când s-au distanţat pentru prima dată la două goluri, 9-7. Aceasta a fost de altfel cea mai mare diferenţă înregistrată pe tabelă în tot meciul.

Până la pauză a fost însă echilibru. Dinamoviştii au avut un singur gol avantaj, 15-14.

Şi în a doua repriză s-a mers umăr la umăr. Kadetten a preluat din nou conducerea în minutul 19, iar finalul a fost cu emoţii. Din fericire, handbaliștii dinamoviști au reușit să mențină rezultatul de egalitate.

Pentru Dinamo au marcat: Ante Kuduz 6 goluri, Amine Bannour 5, Seyed Alireza Mousavi 4, Kamel Alouini 3, Răzvan Gavriloaia 3, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 2, Mihai Asoltanei 1, Dan Savenco 1, Saeid Heidarirad 1, Nicuşor Negru 1, Stefan Vujic 1.

Celelalte meciuri din prima etapă a fazei grupelor au loc sâmbătă, Cehovskie Medvedi (Rusia) – Orlen Wisla Plock (Polonia), şi duminică, IFK Kristianstad (Suedia) – GOG Gudme (Danemarca).

  • Pentru Dinamo urmează meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța. Partida este programată duminică, la ora 15:30, în Sala Dinamo.