VIDEO | Florin Prunea recunoaște că îl vrea pe Mihai Aioani

Președintele lui Dinamo, Florin Prunea (51 de ani) recunoaște că echipa noastră este interesată de jucătorul Chindiei, Mihai Aioani.

Tânărul portar a apărat poarta tricolorilor mici în deplasarea cu Danemarca, din primul meci al naționalei lui Mirel Rădoi în campania de calificare la Euro 2021. Evoluția sa de marți, precum și siguranța arătată în Liga 1, i-au făcut pe șefii lui Dinamo să și-l dorească pe jucătorul de 19 ani.

„Eu îl urmăresc de foarte mult timp. E un băiat liniștit, pare că își vede de treabă. Pentru vârsta lui este de un calm incredibil. Băiatul ăsta va pleca afară”, a fost afirmația lui Prunea la Digisport când a fost întrebat dacă alb-roșiii și-l dorește pe Aioani.

Marian Aioani, are doar 19 ani și a fost titularizat ca portar la Chindia Târgoviște, sub mandatul lui Viorel Moldovan. Goalkeeper-ul Chindiei a fost folosit în aproape toate meciurile din liga secundă de fotbal (sezonul 2018-2019), pe postul de titular, în principal pentru că, datorită vârstei, se rezolva problema jucătorului U21 prezent în teren.

Cei de la LPF au publicat pe (23 iulie 2019) echipa ideală a etapei cu numărul II, iar pentru postul de portar a fost ales Marian Aioani.

„A avut șapte intervenţii decisive, fiind învins doar de geniul lui Eric de Oliveira. Este un alt jucător din Liga 1 care poate fi o soluţie pentru selecţionata U 21 a României”, au scris cei de la LPF, în motivarea alegerii.

  • Dinamo – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00 și se va disputa pe Arena Națională.

Lasă un răspuns