Patronul clubului FC Botoșani, o amenință pe Dinamo înaintea meciului direct: „Nu trebuie să joci cu respect”

Dinamo va juca meciul cu FC Botoșani din etapa a 9-a în Ligii 1 pe Arena Națională, iar Valeriu Iftime, o amenință pe Dinamo înaintea meciului direct.

În cadul emisiunii Digi Sport Special, patronul celor de la FC Botoșani a declarat că echipa sa își dorește victoria și ca argument a reamintit victoria cu 2-1, din februarie, din Ștefan cel Mare, care a redus dramatic șansele echipei noaste de a prinde play-off-ul.

”Sper să îi dezumflu pe dinamoviști, să fie un nou început pentru ei după meciul cu noi. În meciul cu Dinamo iau trei goluri, dar dau patru. Nu trebuie să joci cu respect, cu cinci fundași centrali, joci care pe care, fotbalul se joacă pe atac. De motivația lui Dinamo mă tem, sunt în creștere, au obținut două victorii de moral, anul trecut i-am scos din lupta pentru play-off”, a fost afirmația lui Valeriu Iftime înaintea meciului cu Dinamo.

Managerul general al clubului Dinamo, Florin Prunea, speră ca suporterii să revină la sentimente mai bune față de formația pregătită de Dusan Uhrin și să umple din nou stadionul. De altfel, oficialul ”câinilor” a anunțat că până acum s-au vândut 6.000 de bilete pentru meciul cu FC Botoșani, dar așteaptă 20.000 de spectatori.

„Cred că vom avea în jur de 20.000 de spectatori, din ce văd cum merge vânzarea biletelor. Contează mai puțin dacă ne scoatem cheltuielile. Contează să fie atmosferă frumoasă. Toți ne văităm de «Ștefan cel Mare», dar este casa noastră și locul acela trebuie respectat.

Poate aduce o reconfirmare a ultimelor două jocuri. Cred că mai avem mult de muncă. E clar că suntem mai bine și sunt convins că vom fi din ce în ce mai bine, dar trebuie să menținem același ritm”, a spus Florin Prunea.