UTA va juca acasă contra lui Dinamo. S-a stabilit data și ora disputări partidei

UTA și Dinamo se întâlnesc în 16-imile Cupei, iar arădenii au ambiții mari înaintea duelului cu echipa lui Uhrin jr. Arădeni au anunțat pe site-ul oficial că derby-ul 16-imilor Cupei va avea loc pe stadionul „Motorul” marți, 24 septembrie, de la ora 16:30.

„Clubul UTA anunță că s-a stabilit data și ora la care se va disputa partida dintre UTA și Dinamo București din cadrul Cupei României, faza 16-imilor. Meciul se va disputa marți, 24.09.2019 la ora 16.30.

Ținem să apreciem sprijinul primit din partea Primăriei Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord din partea FRF și a televiziunilor care dețin drepturile de transmisie”, se arată în comunicatul de presă al clubului UTA Arad.

„Din punctul meu de vedere, e o tragere nefavorabilă. Se va juca în condiții speciale. UTA Arad are 5 din 6 victorii cred. E una dintre echipele bune din Liga 2. Va fi o deplasare lungă. Chiar dacă jucăm cu o echipă din Liga 1, din Liga 2 sau Liga 3, tratăm meciul la fel. Cupa României este un obiectiv important pentru noi”, a declarat Florin Prunea imediat după tragerea la sorți ale Cupei României.

  • În Liga 2, după 5 etape, UTA are 4 victorii și o înfrângere, fiind pe locul 4. În Liga 1, Dinamo este pe locul 9, cu 9 puncte în 8 etape.