Dinamoviștii sunt pregătiți de duelul cu FC Botoșani: “Jocul depinde de noi, cum ne concentrăm”

Dinamo și FC Botoșani se întâlnesc sâmbătă în cel mai așteptat meci al zilei din Liga 1.

“Cânii” revin pe Arena Naţională după două luni şi speră să aibă mai mult noroc – în iulie, fostului antrenor Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă şi a fost transportat de urgenţă la spital cu probleme cardiace, iar echipa a luat bătaie de la Universitatea Craiova. Acum, joacă acasă cu una din revelaţiile acestui sezon, FC Botoşani.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, Botoşani joacă foarte bine pe atac, au ceva probleme în defensivă, dar trebuie să avem grijă la jucătorii lor pentru că au cinci pe atac foarte buni – Ofosu, Ongenda, bine că l-au vândut pe Golofca! Jocul depinde de noi, cum ne concentrăm, nu vreau ca jucătorii mei să mai repete greşelile de până acum,” a declarat Dusan Uhrin înainte de meci.

Jucători dinamoviști fac apel către suporteri să vină în număr cât mai mare pe Arena Naţională.

“Botoşani e foarte bună pe atac, am studiat, ne-a arătat Mister că sunt buni pe atac. Au şi ei problemele lor şi acolo trebuie să jucăm mai mult. Sunt mai omogeni, dar nu trebuie să găsim alibiuri. Au un antrenor tânăr, încearcă să joace ofensiv, frumos, a fost şi el de atac şi asta se vede în stilul de joc.

Chiar vreau să fac un apel şi sperăm să vină în număr cât mai mare, e primul meci al lui Mister pe Naţional Arena şi sperăm să fie aproape de noi, să ne împingă de la spate.

Cât mai mulţi, 30.000 (râde), suntem ca la licitaţie, 40, 50”, a spus Ioan Filip la o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns