Dan Nistor, ironic la adresa rivalilor: “Steaua am văzut că e în Liga 4!”

Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins-o pe UTA cu scorul de 3-1. La finalul partidei, căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a spus că speră ca echipa noastră să nu mai pățească o rușine ca în sezonul trecut al Cupei României. În partida cu UTA, Nistor a reușit un gol și a dat două pase decisive.

“Mă bucur foarte mult că am reuşit să ne calificăm şi sper să câştigăm şi vineri, împotriva celor de la Voluntari. Eu îmi doresc din tot sufletul ca ei să promoveze şi să ne vedem la anul în Liga I. Este un oraş frumos, suporterii lor sunt minunaţi. Îmi doresc să ne calificăm, nu contează cu cine vom juca. Sper să nu se mai repete acea ruşine de acum un an. Cu siguranţă nu se va mai repeta acea ruşine, se vede că Dinamo e o echipă puternică, joacă un fotbal frumos”, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Întrebat dacă a fost deranjat de faptul că fanii arădenilor au strigat „Steaua” în timpul jocului, Nistor a răspuns tranșant: „Steaua, din ce știu eu, e în Liga 4, deci n-are de ce să mă deranjeze”.

  • Pentru Dinamo urmează optimile de finală ale Cupei României.

Lasă un răspuns