Dusan Uhrin: „Nu am pierdut niciodată la Arad”

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 la Arad, prin golurile marcate de Moldoveanu, Nistor și Neicuțescu, iar omul meciului a fost chiar căpitanul ”câinilor” care, pe lângă golul marcat, a dat și pasele decisive pentru colegii săi.

Dusan Uhrin (51 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit după victoria echipei noastre și chiar dacă formația din Ștefan cel Mare, s-a calificat în optimi, tehnicianul ceh consideră că meciul a fost unul foarte dificil din cauza terenului artificial.

”Am vrut să câştigăm acest meci, pentru că era în obiectivul nostru. A fost un meci foarte dificil. Arad a jucat bine, au luptat, terenul nu a fost aşa de bun pentru noi, pentru că nu obişnuim să jucăm pe teren sintetic. Sunt fericit că au fost mulţi suporteri şi a fost o atmosferă frumoasă.

Sincer, nu am pierdut niciodată la Arad. E bine pentru mine, dar şi pentru noi, pentru că a fost foarte dificil”, a spus Dusan Uhrin la finalul confruntării.

  • Pentru Dinamo urmează partida cu Voluntari, din etapa a 11-a din Liga 1, iar apoi urmează eternul derby cu FCSB, care se va disputa pe 5 octombrie, de la ora 20:30.