HANDBAL | Meci cu miză uriașă pentru campioana României

Dinamo are un debut excelent în grupele Champions League, dar în etapa a 3-a pe campionii României îi așteptă un examen dificil când vor da piept cu GOG, vicecampiona Danemarcei și liderul grupei cu două victorii. Partida se va desfășura astăzi în sala Dinamo, de la ora 19:00.

Constantin Ștefan are un lot valoros la dispoziție, cu multe soluții pe fiecare post, iar asta se reflectă în jocul echipei noastre, care a câștigat toate partidele din campionat, a cucerit SuperCupa și făcut față cu brio în Liga Campionilor.

Alb-roșii au reușit să își păstreze principalii jucători din sezonul precedent, noile achiziții integrându-se fără mari probleme în angrenajul tactic.

„Întâlnim o echipă redutabilă, un joc modern tipic jocului nordic, o echipă care pune accent pe contraatac, faza a doua joacă foarte repede mingea atunci când intră în posesia ei. Ne aşteaptă un joc dificil, pare a fi un derby al seriei, ei sunt neînvinşi, noi avem un egal şi o victorie, echipa care va câştiga va lua o opţiune importantă pentru calificare. O echipă competitivă, o linie de 9 metri foarte puternică, cu aruncători de la distanţă, extremele cu procedee foarte bune din unghiurile terenului dar şi un joc foarte rapid pe contraatac şi nu în ultimul rând un portar în cele două meciuri care le-au jucat cu un procentaj de peste 35%”, a spus Constantin Ştefan.

Va fi primul duel direct între Dinamo şi GOG. „Dulăii” au remizat în primul meci, 28 la 28 cu Kadetten şi au câştigat cu Kristianstad, 28 la 25. Bannour şi Alouini sunt cei mai buni marcatori ai dinamoviştilor, cu câte 9 goluri.