„Dulăii” sunt total mulțumiți de victoria în fața vicecampioanei Danemarcei: „Am făcut un meci bun, în care am avut constanță”

Dinamo are un start de sezon fantastic în Liga Campionilor, reuşind să urce pe locul 1 în Grupa D, după victoria cu 35-28 cu GOG Svendborg, liderul grupei înaintea jocului.

Alb-roşii au făcut un joc de excepţie, unul dintre cele mai bune ale unei echipe româneşti în ultimii ani în Europa.

Antrenorul Constantin Ștefan e bucuros după cel mai bun meci al sezonului. Tehnicianul vrea ca echipa sa să nu se oprească aici. Tehnicianul campioanei României le mulţumeşte din nou fanilor care au fost alături de handbalişti la al doilea meci consecutiv pe teren propriu în grupele Ligii.

„Ne așteptam la un meci foarte greu. I-am vizionat, i-am disecat pe posturi și am ajuns la concluzia că trebuie să anihilăm contraatacurile și repunerile rapide de la centrul terenului. Asta am făcut. Ne-am repliat excelent, apărarea a fost la înălțime, ajutată de un Sajed în zi mare!

Am făcut un meci bun, în care am avut constanță. Am mai avut partide bune, dar acum am jucat constant bine pe toată durata partidei. Felicit băieții pentru mobilizare și pentru efortul depus. Suporterii au fost din nou extraordinari, fac parte din familia noastră și alături de ei reușim aceste partide grozave.

Mai e mult până la calificare și vom mergem în Rusia să câștigăm pe 12 octombrie. Trebuie să-i analizăm bine, să le descoperim punctele slabe. Victoriile aduc victorii și vreau să ne păstrăm cât mai mult perioada de invincibilitate”, a explicat antrenorul lui Dinamo la finalul partidei.

Iranianul din poarta lui Dinamo, Saeid Heidarirad a avut 19 parade în partida pe care echipa noastră a câştigat-o în faţa fostului lider al grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Acest lucru a fost observat și de căpitanul „dulăilor”, Dan Savenco.

„Cred că toată lumea şi-a făcut treaba astăzi, atacul, apărarea. Saeid, într-adevăr, s-a remarcat pentru că a avut foarte multe intervenţii, dar deja ne-a obişnuit. Când Saeid are o zi proastă, cred că o să avem de tras ca să câştigăm un meci. Se pare că Dinamo şi cu suporterii pe care-i avem cred că e destul de greu să câştigi în faţa noastră”, a spus Savenco.

Clasament Grupa D

1. Dinamo București 5p
2. GOG Gudme 4p
3. Wisla Plock 2p
4. Cehovskie Medvedi 2p
5. K. Schaffhausen 1p
6. IFK Kristianstad 0p