Ante Puljic: „Dinamo este singura echipă la care pot juca în România!”

Dinamo joacă vineri contra formaţiei FC Voluntari, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Partida va avea loc pe stadionul Dinamo, începând cu ora 20:30.

Fundaşul central croat Ante Puljic a declarat la conferința de presă organizată înaintea acestui duel, că Dinamo este singura echipă la care poate evolua în România și a subliniat că a fost impresionat de formația din Ștefan cel Mare şi când a jucat în sezonul 2015-2016.

„Mâine jucăm contra celor de la FC Voluntari, nu va fi uşor, dar trebuie să dăm totul pentru că avem nevoie de cele trei puncte şi de victorie. Mă bucur că m-am întors, mi-a plăcut la Dinamo şi prima dată când am fost aici. Îmi place România, Bucureştiul, vreau să continui de unde am rămas şi să fac lucruri bune. Am început să jucăm mai bine şi sper să ajungem acolo unde ne dorim, în play-off.

Dinamo este singura echipă la care pot juca în România, pentru că dacă oamenii te iubesc, atunci mie îmi place asta. Mai sunt 4-5 jucători din prima perioadă în care am fost aici. Îmi place noul antrenor, vorbeşte mult cu noi, dar şi noi, jucătorii, trebuie să dăm mai mult pentru rezultate mai bune. Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai bun club din România şi merită să fie în primele locuri ale clasamentului”, a spus la conferința de presă premergătoare meciului cu Voluntari.

Fundaşul croat, în vârstă de 31 de ani, a jucat în tricoul „câinilor” în premieră de la revenire, în 16-imile Cupei, la victoria cu UTA (3-1) de la Arad. Croatul este unul dintre fotbaliștii cei mai apreciați de galerie, mai ales după refuzul de a juca la FCSB, atunci când Gigi Becali l-a ofertat în 2018.