Ante Puljic, revenire cu gol în Ștefan cel Mare: “Slavă Domnului fiindcă am înscris al doilea gol”

Dinamo a câștigat greu, 2-1, meciul cu FC Voluntari disputat în Ștefan cel Mare. Câinii au încheiat partida în inferioritate numerică. FC Voluntari a ajuns la cea de-a șasea înfrângere la rând.

Ante Puljic (31 de ani) a adus victoria lui Dinamo în partida cu FC Voluntari (scor 2-1), dar a recunoscut, la interviurile de la final, că echipa sa nu a arătat un fotbal prea bun. A fost primul gol al lui Puljic de la revenirea în Ştefan cel Mare.

“Slavă Domnului fiindcă am înscris al doilea gol, pentru că sunt foarte importanet aceste 3 puncte pentru noi. Dar am primit gol fiindcă am fost surprinşi de acea minge şi am primit acel gol. Dar, cum am spus, slavă Domnului că am înscris şi luăm cele trei puncte. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, dar trebuie să fim oneşti şi să recunboaştem că azi nu am făcut un meci bun. Am avut şi puţin noroc, dar câteodată trebuie să profiţi şi de şansă. Fiindcă în alte meciuri poate vom juca mai bine şi mai ales că urmează meciul cu Steaua şi vom da totul în acel meci.

Am revenit, am avut nevoi de ceva timp şi cu siguranţă că pentru mine fiecare meci este foarte important pentru a la un nivel fizic bun. Cu siguranţă, cu fiecare meci mă simt mai bine. Trebuie să dăm mai mult. Fiecare jucător trebuie să ofere mai mult şi, începând cu mine, trebuie să dăm mai mult.

La fiecare meci trebuie să tragem tare pentru a câştiga, pentru a juca mai bine, pentru a ne face victoria mai facilă. Ştiu că toţi se aşteptau azi să batem Voluntari fiindcă sunt ultimii în clasament, că vom avea un meci uşor, dar nimic nu este uşor. Trebuie să meriţi fiecare punct aşa că vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci.

Aceştia sunt jucătorii, aceasta echipa aşa că trebuie să credem. Trebuie să fim încrezători că vom ajunge în play-off fiindcă aceasta este ţinta noastră. Sincer încă unii jucători vin după accidentări, unii abia au ajuns la echipă, aşa că e greu fiindcă trebuie să începem să jucăm bine fiecare meci aşa cum aşteaptă toată lumea. Dar e nevoie de timp pentru ca echipa să fie puternică în toate privinţele”, a declarat Puljic la finalul meciului.

Echipa noastră, pregătită de tehnicianl Dușan Uhrin a câștigat cu 2-1, după ce Montini și Puljic au punctat în poarta ilfovenilor. Balaur a încris unicul gol al Voluntariului.

Dinamo va juca împotriva lui FCSB sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns