Dușan Uhrin Jr după victoria cu FC Voluntari: “Am jucat ca o echipă!” Vezi care este mesajul său pentru conducerea clubului

Dinamo a învins FC Voluntari cu scorul de 2-1, iar „câinii” s-au apropiat temporar de locul 6. Echipa lui Dușan Uhrin Jr. a ajuns la 13 puncte. Astra se află pe locul 6, cu 15 puncte. Giurgiuvenii vor înfrunta Chindia în această etapă.

Montini și Puljic au adus victoria “câinilor”, iar Piscitelli a aparat un penalty. La final, principalul lui Dinamo a tras linie și a vorbit despre meciul spectaculos din „Groapă”. Uhrin a glumit și a spus că a îmbătrânit cu 10 ani în această partidă.

„A fost un meci dificil, după cum ne-am așteptat. Am jucat ca o echipă! Nu am fost foarte fericit după prima repriză, așteptam mai mult. Am început bine repriza a doua, am marcat, după care am avut noroc. E norocul acestui stadion. N-am jucat foarte bine, dar am jucat ca o echipă. Și Voluntariul a avut meci în Cupă și nu s-a văzut că jucătorii ar fi obosiți. Sunt fericit, dar am îmbătrânit cu zece ani după meciul ăsta.

Nu vreau să comentez eliminarea lui Sorescu. Fabbrini nu va fi apt pentru meciul cu FCSB. Montini e ok. Nistor e cel mai bun jucător al nostru, face multe lucruri la fiecare meci. Marchează, pasează decisiv… Cred că ar trebui să fie la echipa națională”, a spus Dușan Uhrin Jr, după succesul cu FC Voluntari.

Mai mult acesta a criticat strategia din vară a oficialilor clubului Dinamo: “Pierdem putere cu fiecare meci. Dinamo a construit echipa foarte rapid, nu e o metodă bună de a construi o echipă”, a afirmat Dusan Uhrin.

Lasă un răspuns