Explicația lui Deian Sorescu, după eliminarea din partida cu Voluntari: “Nu am cerut fault”

Dinamo a câștigat greu, 2-1, meciul cu FC Voluntari disputat în Ștefan cel Mare. Câinii au încheiat partida în inferioritate numerică. Deian Sorescu și-a lăsat colegii în inferioritate numerică, după ce a primit stupid al doilea cartonaș galben și va rata derby-ul cu FCSB. La final, dinamovistul a explicat faza.

Eliminarea are repercusiuni importante pentru echipa noastră. Sorescu nu va putea fi utilizat în confruntarea cu FCSB, derby-ul de sâmbăta viitoare. La final, dinamovistul în vârstă de 22 de ani a explicat faza.

„Nu pot comenta decizia arbitrului, i-o respect. Mi-am pierdut echilibrul, dar nu am cerut fault. Am vrut să mă ridic, dar dânsul a venit și mi-a dat al doilea galben. Colegii au luptat până la capăt, mă bucur foarte mult pentru că avem nevoie de victorii. Nu m-a certat nimeni, jucătorii au fost alături de mine, nu m-au criticat.

Trebuie să îmbunătățim lucrurile, nu putem să jucăm meciuri perfecte. E nevoie de mai mult, dar lucrăm în permanență”, a spus Sorescu, la finalul partidei.

Lasă un răspuns