CONFERINȚĂ DE PRESĂ: Dusan Uhrin, înaintea meciului cu FCSB: „În acest meci atitudinea va fi importantă”

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a explicat, astăzi într-o conferință de presă susținută la Săftica, ce le va cere jucătorilor înaintea meciului cu FCSB.

Tehnicianul ceh de 51 de ani, a identificând principalele pericole din echipa „antrenată” de Bogdan Argeș Vintilă și ce așteaptă de la fotbaliștii săi în această partidă.

„Vrem să jucăm cât mai bine. Pentru mine nu este o presiune deosebită. Orice s-ar putea întâmpla, dar derby-ul este despre tactică. Cu siguranță FCSB va crea presiune, iar noi va trebui să jucăm cu inima în acest meci. Au o mulțime de jucători buni, dar cred că Florinel Coman este extrem de periculos. Au doi fundași centrali foarte buni.

În acest meci atitudinea va fi importantă. Terenul este la fel pentru ambele echipe. Am câteva surprize pentru adversari, în acest moment mai am o singură dilemă pentru echipa de start. Suntem pregătiți pentru această partidă, iar Popa este recuperat complet. Vom face totul pentru a câștiga această partidă”, a declarat Dusan Uhrin.

  • FCSB și Dinamo se vor duela, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partidă disputată în cadrul etapei a 12-a, din Liga I.