VIDEO | Denis Ciobotariu și-a îndeplinit visul în meciul cu FCSB: „,Mi-am îndeplinit un vis”

Denis Ciobotariu (21 de ani) a marcat golul lui Dinamo în remiza cu FCSB, scor 1-1, în etapa a 12-a din Liga 1 și a mărturisit, la final, că era visul său să înscrie în duelul cu FCSB.

„Am reușit să îmi ajut echipa și mi-am îndeplinit un vis cu acest gol. Voiam să marchez într-un derby cu Steaua. Am jucat fundaș dreapta pe tot parcursul meciului, eu zic că m-am adaptat destul de bine la acest post. Joci cu altă atitudine. Ne dorim foarte mult să îi facem fericiți pe suporteri. Ne pare rău că nu am putut să facem decât un egal. Ne dorim foarte mult să intrăm în play-off.

Am muncit foarte mult și cred că meritam victoria. Steaua este o echipă foarte bună, dar noi am avut ocaziile mai mari și cred că acest meci trebuia să se termine altfel. Tata (n.r. Liviu Ciobotariu) îmi urmărește toate meciurile din Liban și aștept mesajul de la el pentru că sigur are multe să îmi spună și bune și rele”, a spus Denis Ciobotariu.

Denis Ciobotariu este la al doilea gol pentru Dinamo în Liga 1. Tânărul fotbalist crescut în curtea „câinilor roşii”. La un moment dat s-a luat în calcul împrumutul său la altă echipă, considerându-se că este prea crud încă. Dusan Uhrin i-a oferit însă foarte multă încredere după ce a preluat echipa. Fiul lui Liviu Ciobotariu a devenit fundaşul dreapta de bază pentru roş-albi, mai ales că este unul dintre cei doi jucători U21 pe care toate Dinamo şi restul echipelor din Liga 1 au obligaţia să-i trimită pe teren în minutul 1.

Video cu golul Denis Ciobotariu la FCSB – Dinamo

  • În urma acestui egal, FCSB și Dinamo rămân vecine de clasament. FCSB a ajuns la 15 puncte și ocupă locul 9, în timp ce Dinamo se află pe 10, cu 14 puncte. FC Botoșani ocupă locul 6, ultimul care asigură prezența în playoff, cu 16 puncte.
  • În etapa următoare, Dinamo va primi vizita Gazului.