Dan Nistor: „Așa e în derby, acesta este fotbalul!”

Duelul dintre FCSB și Dinamo s-a încheiat din nou la egalitate, iar scorul a fost acelaşi ca în ultima întâlnire dintre cele două. Ambele echipe au avut şansa de a marca golul decisiv, însă nu au reuşit să îşi fructifice şansele. Dan Nistor nu a fost însă mulţumit cu rezultatul final şi a declarat la finalul meciului că echipa noastră merita să câștige partida. Căpitanul lui Dinamo, afirmă că Dinamo trebuia să beneficieze de o lovitură de la unsprezece metri.

„Nu prea vreau să discut, atât vreau să spun, că am avut un penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut, din păcate domnul Kovacs nu l-a acordat”, a declarat Dan Nistor.

Decarul lui Dinamo le ia apărarea suporterilor dinamoviști și le mulțumește pentru prezența la acest meci: „Așa e în derby, acesta este fotbalul! Mai aruncă unul cu vreo brichetă, dar trebuie să fim bărbați. Nu cred că fanii au sărit în teren. Dacă au sărit, nu e ok ce au făcut. Noi am avut suporteri la toate meciurile din deplasare de până acum, nu știu ce ați văzut voi. Au fost îmbrăcați în negru.

Mulțumim suporterilor că ne-au susținut. A fost un meci frumos, păcat că nu am câștigat. Important era să mai câștigăm, contează mai puțin că eu dau pase de gol. Dusan Uhrin ne-a felicitat, i-a plăcut atitudinea noastră”, a spus Nistor, la finalul meciului.

  • După această partidă, ambele echipe rămân în afara locurilor de play-off. FCSB se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar Dinamo este pe 10, cu un punct mai puţin.