Florin Prunea a comentat remiza cu FCSB. Vezi și ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit după remiza de aseară a echipei noastre împotriva celor de la FCSB, scor 1-1.

„Cred că a fost unul dintre cele mai bune derby-uri din ultimii ani, iar ăsta este meritul jucătorilor și al antrenorilor, și nu în ultimul rând al arbitrului, chiar dacă nu ne-a dat un penalty. Per total, cred că toată lumea a plecat mulțumită de la stadion”, a declarat Prunea duminică.

Oficialul clubului Dinamo a făcut și o declaraţie surprinzătoare în ceea ce priveşte vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Dinamo. Fostul portar a mărturisit faptul că pe Ionuţ Negoiţă, patronul echipei, nu îl interesează atât de mult acest lucru. E foarte implicat şi vrea să remedieze problemele cu care se confruntă Dinamo în acest moment şi să o ducă în play-off-ul Ligii 1. ”Pe Ionuţ Negoiţă îl preocupă soarta echipei, nu vânzarea ei! Sincer, noi de fiecare dată când vorbim, discutăm doar despre echipă”, a mai spus Florin Prunea la Pro X.

Anunţul este unul surprinzător în contextul în care chiar Negoiţă declara că vrea să-şi vândă acţiunile. El i-a invitat la negocieri chiar şi pe suporteri, după ce aceştia au început să îl conteste pentru faptul că nu mai bagă bani la echipă. În ceea ce priveşte cumpărarea clubului de către un om potent financiar, cel mai insistent şi mai implicat în achiziţie este Claudiu Florică.