FOTO | Prunea intervine după scandalul rasist cu galeria dinamovistă! Ce spune despre banner-ul dedicat lui.

Florin Prunea, ținta unor atacuri rasiste venite chiar din partea galeriei lui Dinamo, a abordat subiectul în această dimineață. Numit cu termenul peiorativ „țigan” de fani, managerul general al lui Dinamo a avut chiar un banner “dedicat” la meciul de pe Arena Naţională, în care era făcut ţigan.

Prezent în această dimineață, la o televiziune sportivă, Prunea a spus că nu s-a supărat, mai ales că ştia, fusese anunţat că va fi înjurat din primul minut.

“Sunt astfel de manifestări ale unora. Eu prefer să remarc faptul că fanii merg peste tot cu echipa şi cheltuie bani ca să susţină pe Dinamo”, a spus Florin Prunea.

Acesta a continuat să povestească o întâmplare petrecută în Craiova, unde susține că a purtat o discuție cu Cioabă (regele țiganilor).

“Veneam nu ştiu de unde. Plecam înspre Cluj să-mi iau familia. De la Craiova. Şi am oprit acolo, nu ştiu cum îi spune, unde sunt sandwich-uri şi cafea. În intersecţie. Când, la un moment dat opreşte un Mercedes, d-ăla mare, balenă, când, cine coboară din el? Cioabă. Regele Cioabă şi vine direct spre mine. “Florine, bună seara, de când vreau să vorbesc cu tine”. Nu, nu i-am zis Majestate, ha, ha!”‘Pot să stau şi eu cu tine să bem o cafea?” Vă rog! “Bă, Florine, tu ştii de când vreau să discut cu tine? Dom’ne, vreau să vorbesc şi cu Ilie Dumitrescu, veniţi, dom’ne la un congres de-al nostru, ca să vă dăm exemple din etnia noastră”. Păi, eu nu sunt, i-am zis. “Cum nu eşti?”. Nu sunt ţigan. “Du-te, bă, de aici, cum nu eşti? Florine, v-am pregătit şi două inele, două ghiuluri mari, că nu veniţi aşa… Cu numele voastre scrise, cu tot, să vi le oferim”. Nu ştiu, dom ne, vorbeşte şi cu Ilie, dar eu nu vin pentru că nu sunt. Asta aşa, ca fapt divers”, a mai spus Florin Prunea.

La partida cu FCSB, 1-1 fanii lui Dinamo au continuat războiul rece cu Florin Prunea derulat pe toată durata acestui sezon. În timpul primei reprize, din galeria dinamovistă a fost afișat un mesaj adresat chiar managerul general al clubului.

Lasă un răspuns