VIDEO | Dan Nistor revine la echipa națională după șase ani: “Trebuie să fim o familie, să fim uniți”

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, a fost convocat la echipa naţională după o perioadă de aproape şase ani în care nu a evoluat sub tricolor, iar într-un interviu acordat FRF a explicat cât de mare a fost bucuria când a primit vestea.

Nistor a vorbit despre sentimentele care-l încearcă odată cu revenirea la lotul național și a subliniat importanţa meciurilor cu Insulele Feroe şi Norvegia, din preliminariile EURO 2020. Dinamovistul consideră că România are şanse mari de a se califica la turneul final de anul următor, unde Arena Naţională va găzdui patru partide.

„Sunt două meciuri foarte importante, trebuie să le câștigăm. Trebuie să fim o familie, să fim uniți indiferent de echipele la care venim. S-au schimbat multe de când am venit prima oară la națională (n.a – 2013), sunt multe antrenamente, mult mai intense.

Dacă aveam posibilitatea să fac un juniorat bun, eram mult mai sus. Am început fotbalul la 20 de ani, alții sunt deja sătui de fotbal la acea vârstă, dar nu am avut posibilitățile necesare. Mă bucur că am putut să ajung la echipa națională, nimeni nu îmi dădea șanse ținând cont de trecutul meu. Sper să evoluez în aceste meciuri și să demonstrez că ceea ce am spus despre națională n-au fost vorbe în vânt”, a declarat Nistor.

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45.

Lasă un răspuns