Denis Ciobotariu este sigur de calificarea României la EURO U21. Vezi ce stare a avut, după golul din derby

În fața a 30.000 de spectatori, FCSB și Dinamo au oferit un derby extrem de atractiv în etapa a 12-a din Liga 1. Meciul de pe Arena Națională a adus goluri, ratări incredibile și destul de mult dramatism. În cele din urmă, tabela a arătat la final un 1-1, stabilit de golurile marcate de Denis Ciobotariu (9) și Florinel Coman (28).

Denis Ciobotariu are, din punct de vedere personal, un început de sezon reușit la Dinamo, cu evoluții apreciabile. Fundaşul lui Dinamo a vorbit într-un interviu despre următoarea campanie de calificare la EURO U21, dar și despre sentimentul trăit la golul reușit în duelul cu FCSB.

“Putem câștiga, suntem foarte încrezători, avem un lot foarte bun, sunt sigur că se pot obține șase puncte și să începem să intrăm în cărți pentru o calificare. Sunt sigur că putem să ne calificăm, avem un lot valoros, cam toți jucăm în Liga 1 de ceva timp, cred foarte mult în calificare”, a spus Denis Ciobotariu.

Reprezentativa Under 21 a României țintește o nouă calificare la turneul final după cea din acest an. După eșecul la limită din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, tinerii tricolori vor să își ia revanșa în cele două partide pe care le au programate în această lună.

  • România – Ucraina, 10 octombrie, ora 20:30 , stadion “Ilie Oană” (Ploiești);
  • România – Irlanda de Nord, 14 octombrie, ora 20:30 , stadion “Anghel Iordănescu” (Voluntari).

Întrebat cum a trăit golul marcat împotriva “rivalei”, Denis Ciobotariu a spus: “A fost ceva incredibil, de nedescris, la început nici nu realizam ce mi se întâmplă, am avut un moment în care am simțit că pluteam, de mic am visat să înscriu cu FCSB, mă bucur că am reușit, sper să se repete. Pentru noi a rămas la fel, pentru majoritatea FCSB este Steaua, pentru noi la fel, și pentru suporterii noștri, ai văzut ce atmosferă a fost, cred că ar trebui să existe la mai multe meciuri această atmosferă.”

Jocul lui Dinamo s-a îmbunătățit vizibil după venirea lui Dusan Uhrin. Acest subiect a fost comentat și de dinamovistul, Denis Ciobotariu.

“Fiecare antrenor vine cu o anumită filosofie, cred că dânsul și-a impus-o foarte bine la noi și ne-am îmbunutățit jocul, dânsul a venit cu un joc mai ofensiv, marcăm mai mult, avem mai multe ocazii, m-aș bucura să continuăm prestațiile bune din ultimele jocuri, avem mare nevoie de puncte pentru a intra în play-off”, a mai declarat Ciobotariu.

  • 2 goluri a marcat Denis Ciobotariu în acest sezon în Liga 1

Lasă un răspuns