Gabriel Torje revine în România!? Cu ce echipă se antrenează

Gabriel Torje (29 de ani) nu trece prin cel mai bun moment din carieră. Fostul mijlocașul dreapta din Ștefan cel Mare, este fără angajament. Deoarece nu este sub contract, Torje a apărut de câteva zile la antrenamentele Ripensiei, la stadionul Electrica din Timișoara.

„Se pregăteşte cu noi până îşi va găsi un angajament. E de vreo trei zile la antrenamente cu noi. Ne-a rugat frumos dacă se poate pregăti cu noi şi nu am avut nimic împotrivă”, a spus Dumitru Mihai, președintele celor de la Ripensia, potrivit Prosport.

Totuși, oficialul bănănțenilor a respins varianta ca Torje să continue la formația timișoreană: “Nu am ajuns în acest punct. El caută altceva”.

În sezonul trecut, Torje a evoluat 851 de minute în 20 meciuri, doar în opt începute ca titular, fără să înscrie, pentru Sivasspor. Pentru naționala României, mijlocașul timișorean are 56 de meciuri și 11 goluri.

  • De-a lungul carierei, Torje a mai jucat pentru CFR Timișoara, Poli Timișoara, DINAMO, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi, Karabukspor, și Sivasspor.

Lasă un răspuns