VIDEO | Dinamo câștigă fără drept de apel in Ștefan cel Mare

Vineri, „câini roșii” au reușit un succes important, iar elevii lui Dușan Uhrin, au învins formația Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-0.

Mrzljak a deschis scorul în minutul 21, iar la pauză a fost 1-0, asta deși Dinamo a mai avut un gol anulat și a ratat alte ocazii mari, prin Popa sau Sorescu. Repriza secundă a fost trasă la indigo, cu dinamoviştii conducând ostilităţile. Din nou, portarul Răzvan Pleşca a fost la post şi a limitat diferenţa de scor. Emoţiile au fost risipite de omul meciului, Deian Sorescu, în minutul 73, cel care ratase cel puţin 3 ocazii mari până în acel moment. Dinamo a încheiat partida cu 11 şuturi plasate pe poartă, comparativ cu cele 2 trimise de oaspeţi.

View this post on Instagram

Fotbal | Liga I (etapa 13) Dinamo 🆚 Gaz Metan Mediaș, scor final 2 – 0 (1-0). Pentru Dinamo au marcat: F. Mrzljak ⚽ 21', D. Sorescu ⚽ 73'. Dinamo: Piscitelli, Ciobotariu, M.Popescu, Puljic, Moura , Filip, Mrzljak, (Birto 82')🔄Moldoveanu, Nistor, (Răuță 82')🔄Sorescu, (Perovic 46') 🔄 D.Popa. Cartonașe galbene: A. Puljic ⚠️ 25', D. Sorescu ⚠️ 46'. 📂 "Câinii roşii" au făcut împotriva celor de la Gaz Metan cel mai bun meci din acest sezon şi au obţinut cele 3 puncte mai simplu decât o arată scorul. În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe locul 6, cu 17 puncte, loc de play-off, chiar dacă are un meci în plus faţă de contracandidatele sale, FCSB, Chindia, OSK Sepsi, Astra şi FC Botoşani.

A post shared by Doar Dinamo (@doar_dinamo) on

În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe locul 6, cu 17 puncte, loc de play-off, chiar dacă are un meci în plus faţă de contracandidatele sale, FCSB, Chindia, OSK Sepsi, Astra şi FC Botoşani.