Conducerea lui Dinamo, reacționează după atacurile medicului, Adrian Motoacă: “I se acordă prea mare importanță, îi place să apară prin ziare”

Apele sunt din nou agitate la Dinamo, după ultimele evenimente. Doctorul echipei, Adrian Motoacă, a fost demis după un conflict cu antrenorul Dusan Uhrin. Mai mult, în spațiul media, au apărut unele informații despre situația precară a echipei patronate de către Ionuț Negoiță.

Managerul general Florin Prunea (51 de ani), a ținut să lămurească lucrurile și a răspuns acuzațiilor aduse de fostul medic al clubului.

“Nu există această discuție, el e un capitol închis, e o problemă de ordine internă a clubului. Ne-am despărțit și i-am spus mult succes și nu ne interesează ce declară. E un capitol închis pentru noi. Fanii lui Dinamo să fie liniștiți că noi dorim binele lui Dinamo. I se acordă prea mare importanță, îi place să apară prin ziare.

Dar nu este adevărat (n.r.: că Dusan Uhrin cerea ceafă de porc și ciorbă de burtă pentru meniul jucătorilor). E un meniu foarte clar stabilit de doctori, nu are nimic de-a face. Nu e niciun diferend, e un capitol închis. Avem un doctor la echipă, unul foarte bun și cred că e un capitol închis. A fost o problemă în cadrul clubului și s-a rezolvat, am pus punct, nu ne mai interesează subiectul, avem lucruri mai importante de făcut.

Eu cred că imaginea lui are de suferit și le recomand și celor care pe viitor vor să aibă de-a face să fie mai atenți. Dusan e o persoană extraordinară, e un om al dialogului și nu așa cum a încercat această persoană să-i deformeze imaginea.

În momentul când ești doctor, îți asumi și nu lași jucătorii să joace. Dar nu a fost cazul lui Dusan, el nu a forțat pe absolut nimeni. Dusan impune un anumit respect și cere respect, dar e o persoană agreabilă. Când e vorba de treabă, una e una și alta e alta. Dusan tratează jucătorii la fel, pentru că jucătorii te simt. La noi, jucătorii țin foarte mult la Dușan, el e apropiat de jucători și e normal să fie asa. E un respect reciproc”, a spus Florin Prunea la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

—> Adrian Motoacă, medicul demis de Dinamo în această săptămână, a ieșit la atac după despărțirea de clubul din „Ștefan cel Mare” <—

Fostul portar a vorbit și despre zvonurile potrivit cărora clubul nostru ar avea probleme financiare. Prunea a infirmat această teorie și a declarat că toți fotbaliștii și-au încasat salariile marți. De asemenea, acesta a mai precizat că echipa este transparentă la acest capitol, deoarece toate drepturile financiare ale jucătorilor sunt trecute în contract.

“Jucătorii și-au încasat alaltăieri salariile, în momentul de față nu avem niciun fel de problemă. În aceeași situație sunt și eu, nu numai jucătorii. Cu siguranță că aceste lucruri trebuie să fie organizată. Nici eu când eram jucător nu-mi convenea. Dar jucătorii au niște contracte curate, cu salarii și bonusuri de joc trecute în documente. Salariile au fost plătite, nu sunt probleme”, a declarat Prunea.

Managerul general a lui Dinamo a aruncat și “BOMBA”!!! Acesta a declarat că nu crede în varianta vânzării clubului de către actualul patron, Ionuț Negoiță. Plata salariilor către jucători este, în opinia lui Prunea, dovada că omul de afaceri vrea să rămână în continuare la club.

“Sincer, nu cred că va fi o schimbare a patronului. Din moment ce domnul Negoiță a virat salariile, avem un patron în momentul de față. Sunt sigur de un singur lucru: îl interesează de soarta acestei echipe și nu va vinde oricui și în orice condiții. Ce știu este că a virat salariile băieților și nu e simplu, sumele nu sunt mici. Acest lucru ne arată că îl interesează echipa și că este aproape de noi”, a mai spus Prunea.

Lasă un răspuns