Ionel Dănciulescu este convins că Dinamo se va califica în play-off: “Am reuşit cu toţii să redresăm un echipa”

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, e convins că elevii lui Dusan Uhrin Jr. vor avea parte de un retur de campionat în care vor putea îndeplini obiectivul mult dorit, acela al calificării în play-off.

“Suntem pe un drum bun, asta este cel mai important. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă duminică, aşteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare, avem nevoie de suportul lor şi eu sper să avem o evoluţie cel puţin la fel de bună precum cea de la Gaz Metan pentru că am făcut una dintre cele mai bune partide ale noastre din ultima perioadă. Dacă e să fim realişti, acest loc este unul ruşinos pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo, istoria lui Dinamo, dar având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat în acest început de sezon, cu problemele care au fost, până la urmă am reuşit cu toţii să redresăm un pic echipa şi în acest moment suntem pe un drum bun”, a spus Ionel Dănciulescu.

După 6 etape, Dinamo era ultima în Liga I, dar venirea cehului Dusan Uhrin Jr i-a adus pe dinamovişti la doar două puncte de un loc în mini campionatul pentru titlu. Pentru trupa din Ştefan cel Mare urmează un start de retur complicat cu meicuri împotriva primelor trei clasate: Viitorul, U Craiova şi CFR Cluj.

“Trebuie să câştigăm partide pentru că, uitaţi şi voi, câştigăm şi noi, câştigă şi celelalte echipe şi suntem pe poziţiile acelea, 7, 8, 9 care nu ne dau dreptul de a accede în play off, ceea ce este obiectivul nostru primordial în acest moment. Dinamo a câştigat foarte mult prin venirea prin venirea lui Dusan Uhrin şi asta nu trebuie să o spun eu, o spune toată lumea. Se vede o schimbare în bine, o schimbare de atitudine, un om focusat pe tot ceea cve trebuie să facă bine la echipă. Sper să ţină cât mai mult această perioadă pozitivă a noastră. În fotbalul românesc orice jucător este de vânzare dar din ce ştiu eu perioada de transferări este închisă în acest moment. Probabil în iarnă se pot întâmpla anumite permutări la echipă”, a mai spus Dănciulescu.

Lasă un răspuns