Dinamoviștii vor să-și ia revanșa în fața Viitorului: „Vrem să continuam seria rezultatelor bune”

Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a 14-a în CASA Liga I, se va disputa duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.

Înaintea partidei, dinamoviștii vor să-și ia revanșa în fața Viitorului după meciul catastrofal din tur, când am pierdut cu 5-0. Titulari în meciul din prima etapa a campionatului, Montini și Ricardo Grigore promit revanșa în fața echipei lui Hagi. Dinamo a avut probleme majore cu propriii ei fani în urma partidei de la Ovidiu. Suporterii au fost evacuați după incidentele pe care le-au provocat.

„Va fi un meci greu, Viitorul e o echipă bună. Mă bazez pe faptul că avem o revanșă de luat și trebuie să demonstrăm că scorul din tur a fost mincinos. Vrem să câștigăm, avem nevoie de puncte și este și orgoliul nostru în joc. Ne-au provocat foarte multe probleme cu suporterii în acel meci, sper să facem un joc foarte, foarte bun și să înscriem de câte ori avem ocazia. Nici ei nu ne-au iertat în tur”, a spus Ricardo Grigore pentru sport.ro.

Și pe Montini îl macină amintirile negre de la meciul din iulie: „Nu putem să uităm ce am pățit atunci. Vrem să continuam seria rezultatelor bune. Sper să pot juca și să-mi ajut echipa să lupte pentru obiectivul pe care îl avem, întrarea in play-off.”

În cazul unei victorii, ‘câinii’ pot intra pentru prima oară în acest sezon în zona play-off-ului.

„Partida cu Viitorul va fi una foarte dificilă! Au o echipa mare, în creștere, domnul Hagi știe cum să o motiveze. Va fi un meci foarte dificil. În primul meci al turului am trait o mare dezamăgire, nu ne-a ieșit nimic, nu am respectat nimic din ce stabilisem. A fost o zi neagră pentru noi. E normal ca în retur să arătăm diferit și să obținem un rezultat pozitiv”, este conștient și Deian Sorescu de importanta unei victorii contra lui Hagi.

  • Înaintea meciului de duminică, Dinamo e pe 9 în Liga 1, cu 17 puncte, două mai puțin decât Astra, care ocupa ultima poziție de play-off. Viitorul e pe 2, cu 25 de puncte, două sub liderul CFR Cluj.