Răducioiu are un favorit pentru preluarea lui Dinamo: “Sunt convins că ar fi omul ideal pentru Dinamo”

Subiectul vânzării clubului Dinamo sau a unei cote parte din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță a fost dezbătut și de Florin Răducioiu.

Fost jucător în Ștefan cel Mare este de părere că Dinamo ar intra într-o epocă mult mai bună dacă echipa ar fi preluată de omul de afaceri Claudiu Florică. Negocierile dintre Claudiu Florică și Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo au intrat în impas. Părțile discută pe diverse forme de contract, iar Florică a solicitat, prin intermediul avocaților, ca Negoiță să aducă garanții că nu există datorii ascunse. Șansele pentru semnarea unui contract până la finalul anului sunt minime, dar Răducioiu speră în continuare.

„Claudiu Florică este un om cu mare personalitate și un om cu care m-am înţeles perfect, care m-a înţeles în multe circumstanţe. Nu am decât cuvinte de laudă pentru domnul Florică. Sunt convins că ar fi omul ideal pentru Dinamo, este un mare manager, cred că ar putea face treabă bună.

Nu ştiu dacă se va ajunge la o înţelegere, vedeţi şi dumneavoastră, şi marile cluburi au fost vândute în ultimii ani, Milan, de exemplu, într-un an şi jumătate a fost cumpărat de două ori, de doi proprietari. Cu tot respectul pentru Dinamo, dar nu mi se pare că Dinamo costă aşa de mult, adică trebuie să plăteşti o sumă uriaşă pentru a cumpăra clubul Dinamo. Nu cred, cu tot respectul”, a declarat Rădocioiu la TV Telekom Sport.

Lasă un răspuns