Probleme în atac pentru Dusan Uhrin

Dusan Uhrin Jr. are o problemă mare în atac pentru meciul cu Viitorul. Tehnicianul lui Dinamo, dispune de un singur vârf apt sută la sută, Slavko Perovic (30 de ani), dar acesta nu are meciuri în picioare.

Dinamo și Viitorul se vor duela duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30, iar Dusan Uhrin are mari bătăi de cap în compartimentul ofensiv.

În acest moment, singurul atacant apt de joc este Slavko Perovic, 30 de ani. Ceilalți au probleme medicale. Mattia Montini, 27 de ani, a suferit în amicalul cu Chiajna o microleziune fibrilară și, deși este refăcut, staff-ul tehnic nu ar vrea să-l forțeze încă, riscul unei recidive fiind mari.

Daniel Popa (24 de ani) are dureri mari de spate, iar Mihai Neicuțescu (21 de ani) s-a accidentat grav la naționala U21 și a plecat în Turcia să se opereze după ce a suferit o fisură de gradul III la menisc, dar și de un chist. Acesta va lipsi de pe teren în jur de trei luni.

În aceste condiții, Dusan Uhrin Jr. ar putea fi forțat să înceapă meciul cu Slavko Perovic titular, deși atacantul sârb nu este încă la 100%. Perovic a jucat în repriza secundă a meciului cu Gaz Metan, însă a avut o evoluție cenușie. Sârbul acuză perioada lungă de inactivitate. De altfel, Slavko Perovic a jucat cumulat 74 de minute la Dinamo. El a fost folosit 29 de minute în confruntarea din prima etapă, cu Viitorul, meci pierdut cu 0-5, și a bifat 45 de minute împotriva lui Gaz Metan Mediaș, confruntare câștigată de roș-albi cu 2-0.

Antrenorul lui Dinamo ar putea să îl reprofileze pe postul de atacant central pe Robert Moldoveanu, cel care joacă în banda dreaptă sub comanda lui Dusan Uhrin.