VIDEO | Promisiunea lui Florin Prunea, fanilor dinamoviști.

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a 14-a a Ligii I. Dinamoviștii au condus cu 3-0, dar au “tremurat” în final pentru cele trei puncte.

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, s-a bucurat la finalul meciului și promite, că Dinamo va obține la finalul sezonului regulat, calificarea în play-off. Mai mult, acesta îi asigură pe jucători, că vor fi plătiți la timp.

“Ceea ce pot să le promit suporterilor, este că dacă vom fi în play-off, şi sunt convins că aşa va fi, vom fi o nucă tare pentru toţi. Ştiu că nu suntem doriţi, se vede acest lucru, că nu suntem doriţi, ar trebui să vină nişte echipa mai slăbuţe. Jucătorii trebuie să îşi primească banii în cel mai scurt timp! Le mulţumesc băieţilor, sunt jucători de caracter, cu experienţă, care niciodată nu au amestecat partea sportivă cu cea financiară.

Sunt convins că în continuare îşi vor vedea de treabă, dar repet, sunt drepturile lor şi trebuie să îşi primească drepturile financiare. La fotbal e o vorbă, forţez puţin mâna, trebuie să plăteşti jucătorii şi sunt convins că în cel mai scurt timp jucătorii îşi vor primi drepturile financiare. Probabil că este şi această chestiune cu vânzarea clubului, dar nu vă pot spune mai multe pentru că nu am vorbit cu patronul echipei în ultimul timp. Ştiu că este preocupat de soarta echipei şi sunt convins că ce a promis se va ţine de cuvânt. Toată lumea şi-ar dori să vină la echipă, şi noi ne-am dori, şi antrenorii, şi toată lumea, e normal cred, pentru că este echipa dînsului.

Eu cred că va veni până la urmă şi va vorbi cu băieţii. Dinamo este un club prea mare ca să vorbim de faliment. Dacă se va ajunge aici, cei care vor duce echipa aceasta în faliment vor plăti cu siguranţă, dar nu cred că se va ajunge acolo”, a declart Prunea, după meciul cu Viitorul.

Lasă un răspuns