Meciul dintre Craiova și Dinamo se va disputa la Severin. Cât costă un bilet?

Universitatea Craiova primește vizita celor de la Dinamo în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, însă, din cauza gazonului, meciul nu se va disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”, ci la Severin. Chiar dacă vor evolua la peste 100 de kilometri de Craiova, fotbaliștii lui Victor Pițurcă vor avea parte de susținerea a peste 10.000 mii de fani.

„Abonaţii şi suporterii care au achiziţionat deja bilete sunt aşteptaţi oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitaţii într-un loc similar din Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziţionat deja bilete pot opta şi pentru varianta în care li se returnează banii. Abonaţii clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Biletele pot fi achiziţionate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil şi Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro şi online. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la casa de tichete a stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00″, anunţă Universitatea Craiova.

  • Prețul unui tichet pentru fanii lui Dinamo, este în valoare de 15 RON.
  • Meciul Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti este programat luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30.