VIDEO | Slavko Perovic se destăinuie: „A fost o perioadă dificilă pentru mine”

Slavko Perovic a fost titular în premieră la Dinamo în acest sezon. El a marcat la chiar prima sa apariţie în această postură, în minutul 28 al meciului cu Viitorul Constanţa.

Atacantul sârb, în vârstă de 30 de ani, a vorbit despre problemele din ultima perioadă, apărute după ce medicii i-au spus că are o afcțiune cardiacă și i-au interzis să mai facă efort.

„A fost o perioadă dificilă pentru mine. Nu am avut un început bun la Dinamo! Nu am găsit soluții aproape două luni. Nu știu exact ce s-a întâmplat! Nu m-am gândit să renunț la fotbal. Am forțat lucrurile cât am putut, ca să se rezolve problema. Am vrut să rămân la Dinamo.

Nu am nimic. Sunt sănătos! Am doar cardiopatie, ca 80% dintre jucatori. Antrenorul Uhrin a vrut să rezolvăm problema și îi sunt recunoscător. M-a ajutat foarte mult! A crezut în mine și mi-a dat o șansă!”, a spus atacantul dinamovist.

Perovic a discutat și despre golul de 1-0, din partida cu Viitorul Constanța: „E un gol foarte important pentru mine, după o perioadă dificilă. Am vorbit și înainte de meci în vestiar despre revenirea mea tocmai cu Viitorul. (n.r. cu Viitorul, în tur, a debutat la Dinamo) Poate e mai mult decât o coincidență”, a mai spus Slavko Perovic după meciul de duminică.

  • 3 meciuri are Perovic la Dinamo, reușind un gol