CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Ionuț Negoiță pe urmele lui Copos: „Este clubul meu sau cum? Nu înțeleg”

Ionuț Negoiță, așa zisu’ patron al lui Dinamo, a susținut o conferință de presă în care a făcut mai multe precizări importante.

Ionuț Negoiță a anunțat azi că va renunța la 51% din acțiunile lui Dinamo pentru 1 leu + 500.000 de euro, reprezentând datoriile clubului. Totodată, omul de afaceri a mai anunțat că 1 milion de euro este suma pentru care va renunța la toate acțiunile pe care le deține (93% din clubul alb-roșu).

Cel care consideră că Dinamo îi aparține, a părut confuz la conferința de presă, iar în anumite momente discursul său a fost halucinant.

„Știți că este o anomalie ce se întâmplă în România? Știți că Atletico Madrid era în Liga a 2-a și s-au vândut număr record de abonamente? De ce mergeți pe ideea că există doar varianta, să nu dau nume, că suntem buricul pâmântului, că suntem și patroni, și antrenori, și de toate. Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau 20 de lei pe lună, dacă ar renunța la două pachete de țigări, ar ajuta clubul, nu ar mai fi acest club un cal de bătaie. Poate că suporterul dinamovist face o platformă, se transformă în socios, suntem în discuții și cu PCH și poate aceste asociații pot colecta online niște bani, se poate aduna o sumă frumoasă.

Poate lucrurile ar putea merge mai departe. Trebuie să aveți voi mereu ceva de zis? Negoiță a salvat, de ce a salvat, de ce a făcut, dacă a făcut? Eu nu vreau să mai fac asta, de unde până unde? Este clubul meu sau cum? Nu înțeleg. De unde mentaitatea asta? Fotbalul nu e pentru mine, nu mai vin pe stadion de doi ani, sunt mereu înjurat, fotbalul e pentru cei mulți, pentru suporteri.

Cine să țină în viață Dinamo? Normal că dinamoviștii, e clubul lor. Acum e momentul. Nu aș dramatiza, luna septembrie a fost scadentă pe 15 octombrie. De două săptămâni este întârziat salariul, ok. O parte din salariile lunii august sunt neplătite. Vă promit eu că se plătesc până vineri. Este ceva în neregulă, suntem suporteri ai lui Dinamo doar pentru comentat, pentru înjurat, am toată deschiderea, nu văd de unde drama”, a fost declarat Ionuț Negoiță.