Florin Prunea, mesaj trist pentru suporterii dinamoviști: “Pericolul este că dacă acest bulgăre pleacă, Dinamo nu va primi licența”

Managerul general a lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit, astăzi, despre situația în care se afla în acest moment clubul din Ștefan cel Mare și spune că speră că în viitorul apropiat sa vină un investitor la club. Acesta, susține că ar fi încercat să îl facă pe Negoiță să își schimbe decizia de a renunța la club, însă nu a reușit.

”Partea sportivă va fi destul de dificilă, pentru că le-am promis jucătorilor că vom achita datoriile. Dar nu cred că ne vom putea ține de cuvânt. Partea financiară e simplă: avem datorii foarte mici și un club curat. Restanțele la Dinamo sunt la vedere, la o parte din jucători sunt restanțe de o lună, iar la alții de o lună jucătoare. Sunt contracte lacrimă, nu ca la alte echipe.

Pericolul este că dacă acest bulgăre pleacă, Dinamo nu va primi licența. Am încercat să-l conving pe domnul Negoiță să nu plece, dar nu am reușit. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut în acești ani. Nu o să punem cheia, chiar dacă unii se așteaptă la asta. Eu îl înțeleg pe domnul Negoiță, trebuie să mergem mai departe și să găsim soluții. Nu pot să concep că Dinamo nu va găsi un investitor. Fac un apel la suporteri să vină la jocuri, pentru că vom trăi și din banii de pe bilete. Jucătorii nu au ce să facă decât să uzeze de drepturile lor regulamentare”, a declarat Prunea la conferința de presă.

Lasă un răspuns