“Dulăii” continuă cursa pentru calificarea în play-off-ul „optimilor” Ligii Campionilor

Echipa de handbal masculin Dinamo București va disputa miercuri, 30 octombrie, a șasea partida din Grupa D a Ligii Campionilor Velux.

Alb-roșii vor primi vizita formației poloneze Orlen Wisla Plock. Partida se va disputa în Sala Dinamo, cu începere de la ora 19:00. Prețul unui tichet de acces este în valoare de 15 lei și pot fi achiziționate direct de la sală.

Parcursul fără înfrângere i-a dus pe alb-roșiii în poziţie de lider, la egalitate de puncte cu danezii de la GOG Gudme. 3 victorii şi 2 remize au dinamoviştii până acum, iar ambele rezultate de egalitate au fost înregistrate în deplasare. Partida cu Wisla Plock este a treia pe teren propriu, după ce Mousavi & Co au câştigat în faţa suedezilor de la Kristianstad şi contra danezilor de la GOG Gudme.

„Va fi un meci foarte important, cu o mare încărcătură emoțională. Noi dacă batem suntem în proporție de 90 la sută calificați, iar ei, își diminuează serios șansele. Cu siguranță vor veni la București să câștige puncte”, spune antrenorul Constantin Ștefan.

Tehnicianul spune că, după meciul de la Plock, nu a avut decât la un singur antrenament întreaga echipă la dispozilie.

„A fost perioada plecării jucătorilor la echipa națională, au fost foarte mulți băieți plecați. Sajed Hejdarirad a fost și el în Iran, pentru că s-a însurat. Partea bună e că, mulți dintre ei, s-au și putut odihni trei zile. Acum, sper într-o mobilizare generală din partea tuturor pentru a sărbători la final victoria”, a subliniat antrenorul Cosntantin Ștefan.

Polonezii au cinci puncte în acest moment în clasament şi un eventual eşec la Bucureşti le-ar diminua foartr mult din şansele de calificare. Wisla a pierdut ambele meciuri susţinute în deplasare în grupele Ligii Campionilor, înaintea duelului din sala Dinamo împotriva campioanei României.

  • Cele doua formatii s-au intalnit si in etapa a cincea, iar scorul partidei a fost 26-26.
  • Etapa a 6-a: Dinamo-Wisla (miercuri), Kadetten-GOG (31 octombrie), Cehovski-Kristianstad (2 noiembrie).

Lasă un răspuns